תהליך העבודה
1. נניח את שקיות המוצרים על גבי השיש או השולחן במטבח.
2. נוציא את המוצרים מהשקיות.
3. ננחה את האדם לסדר כל מוצר במקום המתאים לו במקרר או בארון, ונסייע לו במידת הצורך.
ירידה קלה
לאחר שחזרנו מקניות, נסדר ירקות ופירות במגירה יעודית, מוצרים יבשים במזווה ומוצרים קפואים במקפיא (פעילות זו דורשת לעיתים תיווך ועזרה לגבי מיקום המוצרים).
חומרים נדרשים
1. נניח את שקיות המוצרים על גבי השיש או השולחן במטבח.
2. נוציא את המוצרים מהשקיות.
3. ננחה את האדם לסדר כל מוצר במקום המתאים לו במקרר או בארון, ונסייע לו במידת הצורך.