.לוגו של ארגון הג'וינט .לוגו של משרד הבריאות הישראלי
.איור של ענף עם עלים

בישול ואפייה – הכנת כריכים

.איור של ענף עם עלים

ירידה בינונית

medium-lvl

אופן הפעילות

נכין מראש את כל המצרכים הנדרשים להכנת הכריך שבחרנו. ניתן לאדם למרוח את הממרח על הלחם, להוסיף תוספות ולסגור את הכריך, תוך סיוע והשגחה שלנו.

חומרים נדרשים

  1. קרש חיתוך
  2. סכין
  3. פרוסות לחם
  4. צלחת
  5. מצרכים לכריך - ממרח ותוספות לבחירתנו

תהליך העבודה

1. נכין מראש שתי פרוסות לחם, ממרח וירקות שנרצה שיהיו בכריך.

.שולחן עליו יש קערת עגבניות שרי וקרש חיתוך. על גבי הקרש, סכין, שתי פרוסות לחם, קערת גבינה וקערת זיתים

2. נעזור לאדם למרוח את הממרח על גבי הלחם.

.שולחן עליו קרש חיתוך, ועליו קערה עם גבינה וצלחת עם פרוסת לחם. ברקע קערה עם זיתים וקערה עם עגבניות. יד מורחת גבינה על הפרוסה

3. ניתן לאדם ירקות וכל תוספת אחרת שנרצה להניח על גבי הממרח וננחה אותו לעשות כן.

.שולחן ועליו קרש חיתוך עם פרוסת לחם, קערה עם גבינה, קערה עם זיתים וצלחת עם פרוסה, גבינה וזיתים. יד מניחה זית נוסף על הפרוסה

4. נאכל בתאבון.

.יד אוחזת בפרוסת לחם עם גבינה וזיתים מעל צלחת. על השולחן, פרוסת לחם נוספת, קערת גבינה, קערת זיתים וצלחת עגבניות שרי

5.

.יד אוחזת בפרוסת לחם עם גבינה וזיתים מעל צלחת, לאחר שנאכלה ממנה חתיכה. על השולחן, פרוסת לחם נוספת, קערת גבינה, קערת זיתים וצלחת עגבניות שרי
חזרה למאגר הפעילויות