אופן הפעילות
נחליט ביחד עם האדם על סוג הביצה שנרצה להכין והתוספות הדרושות. נוציא את כל המצרכים הדרושים, נכין את הכלים בהם נשתמש לחיתוך הירקות ואת יתר התוספות שאנו רוצים. נדליק את הגז. נוסיף שמן או חמאה למחבת ולאחר שהמחבת תתחמם, את התוספות שרצינו. נשבור את הביצה ונערבב. נהפוך את האומלט באמצעות המרית (יש לבצע את הפעילות תוך השגחה וסיוע צמודים).
תהליך העבודה
1.
נשבור ביצה לתוך קערה.
2.
נטרוף/נערבב את הביצה בקערה באמצעות מזלג.
3.
נחתוך ירקות שאנחנו אוהבים ורוצים להכניס לאומלט.
4.
נחמם מעט שמן במחבת.
5.
נטגן מעט את הירקות שחתכנו.
6.
7.
נשפוך את הביצה על גבי הירקות.
8.
נטגן את הביצה והירקות ביחד במחבת עד שהאומלט יהיה עשוי ומוכן לאכילה.