תהליך העבודה
1. נעודד את האדם להתנסות במגוון טעמים, בהתאם להעדפות המזון שלו ומגבלות בריאותיות, אם יש. נוכל לתת לו "טעימה עיוורת" ולבקש ממנו לזהות את המאכל על פי הטעם. ניתן גם לשוחח על מאכלים אהובים ומאכלי חגים.
2.
3.
4.
5.
ירידה בינונית
נאכל ביחד מאכלים אהובים ומאכלי חגים ונשוחח עליהם. נוכל גם לתת לאדם להתנסות במגוון טעמים או ב"טעימה עיוורת" - לתת לו מאכל מסוים ולבקש ממנו לנסות ולזהות אותו על פי הטעם.
חומרים נדרשים
1. נעודד את האדם להתנסות במגוון טעמים, בהתאם להעדפות המזון שלו ומגבלות בריאותיות, אם יש. נוכל לתת לו "טעימה עיוורת" ולבקש ממנו לזהות את המאכל על פי הטעם. ניתן גם לשוחח על מאכלים אהובים ומאכלי חגים.
2.
3.
4.
5.