.לוגו של ארגון הג'וינט .לוגו של משרד הבריאות הישראלי
.איור של ענף עם עלים

תקשורת חושית – טעם

.איור של ענף עם עלים

ירידה בינונית

medium-lvl

אופן הפעילות

נאכל ביחד מאכלים אהובים ומאכלי חגים ונשוחח עליהם. נוכל גם לתת לאדם להתנסות במגוון טעמים או ב"טעימה עיוורת" - לתת לו מאכל מסוים ולבקש ממנו לנסות ולזהות אותו על פי הטעם.

חומרים נדרשים

  1. מאכלים מגוונים
  2. מאכלים אהובים

תהליך העבודה

1. נעודד את האדם להתנסות במגוון טעמים, בהתאם להעדפות המזון שלו ומגבלות בריאותיות, אם יש. נוכל לתת לו "טעימה עיוורת" ולבקש ממנו לזהות את המאכל על פי הטעם. ניתן גם לשוחח על מאכלים אהובים ומאכלי חגים.

.איש מבוגר מחזיק בידיו שני חצאי רימון

2.

.תפוחים, דלעות, בזיליקום ותימין מונחים על מגש עם סכין

3.

.מגוון תבלינים וצמחי תבלין

4.

.קוביות שוקולד מונחות על צלחת

5.

.אישה אוחזת בגביע עם גלידה
חזרה למאגר הפעילויות