תהליך העבודה
1. ניקח שתי פרוסות לחם, ממרח וירקות שנרצה שיהיו בכריך.

2. נמרח את הממרח שרצינו על גבי הלחם.

3. נניח את הירקות וכל תוספת אחרת שנרצה על גבי הממרח.

4. נאכל בתאבון.

5.

ירידה קלה
נחשוב ונתכנן ביחד איזה כריך אנו מכינים. נערוך רשימת מצרכים שיש להכין. נוציא מן המקרר והארון את כל החומרים הדרושים. נרכיב את הכריך, נמרח ממרחים (כגון: גבינות, פסטו, מיונז, חרדל, חמאה) ונוסיף תוספות (כגון: ירקות, גבינות קשות או נקניקים).
(יש צורך בעזרה והשגחה בעת חיתוך המצרכים).
חומרים נדרשים
1. ניקח שתי פרוסות לחם, ממרח וירקות שנרצה שיהיו בכריך.
2. נמרח את הממרח שרצינו על גבי הלחם.
3. נניח את הירקות וכל תוספת אחרת שנרצה על גבי הממרח.
4. נאכל בתאבון.
5.