בישול ואפייה – הכנת כריכים – עת לעשות
.לוגו של ארגון הג'וינט .לוגו של משרד הבריאות הישראלי
.איור של ענף עם עלים

בישול ואפייה – הכנת כריכים

.איור של ענף עם עלים

ירידה קלה

hard-lvl

אופן הפעילות

נחשוב ונתכנן ביחד איזה כריך אנו מכינים. נערוך רשימת מצרכים שיש להכין. נוציא מן המקרר והארון את כל החומרים הדרושים. נרכיב את הכריך, נמרח ממרחים (כגון: גבינות, פסטו, מיונז, חרדל, חמאה) ונוסיף תוספות (כגון: ירקות, גבינות קשות או נקניקים).
(יש צורך בעזרה והשגחה בעת חיתוך המצרכים).

חומרים נדרשים

  1. קרש חיתוך
  2. סכין
  3. פרוסות לחם
  4. צלחת
  5. מצרכים שאוהבים (ממרח ותוספות)

תהליך העבודה

1. ניקח שתי פרוסות לחם, ממרח וירקות שנרצה שיהיו בכריך.

.שולחן עליו יש קערת עגבניות שרי וקרש חיתוך. על גבי הקרש, סכין, שתי פרוסות לחם, קערת גבינה וקערת זיתים

2. נמרח את הממרח שרצינו על גבי הלחם.

.שולחן עליו קרש חיתוך, ועליו קערה עם גבינה וצלחת עם פרוסת לחם. ברקע קערה עם זיתים וקערה עם עגבניות. יד מורחת גבינה על הפרוסה

3. נניח את הירקות וכל תוספת אחרת שנרצה על גבי הממרח.

.שולחן ועליו קרש חיתוך עם פרוסת לחם, קערה עם גבינה, קערה עם זיתים וצלחת עם פרוסה, גבינה וזיתים. יד מניחה זית נוסף על הפרוסה

4. נאכל בתאבון.

.יד אוחזת בפרוסת לחם עם גבינה וזיתים מעל צלחת. על השולחן, פרוסת לחם נוספת, קערת גבינה, קערת זיתים וצלחת עגבניות שרי

5.

.יד מחזיקה פרוסת לחם עם גבינה וזיתים, שנאכלה ממנה חתיכה. על השולחן, צלחת, קערות עם גבינה, זיתים ועגבניות ופרוסה נוספת
חזרה למאגר הפעילויות
Skip to content